Kesäkuussa 2022 odotamme Kanadasta saapuvan Eurooppaan Fusion™ mineraalimaaleja, jotka on purkitettu isoihin 2 litran pulloihin. Näiden litrahinta tulee olemaan jopa edullisempi kuin “tavallisten” 500 ml:n purkkien, joten kauniin ja erittäin kestävän lopputuloksen aikaansaaminen näillä myrkyttömillä, sisä- ja ulkoprojekteihin sopivilla mineraalimaaleilla tulee olemaan entistä mukavampaa!

Esimerkiksi keittiön kaapinovien, makuuhuoneen koko kalustuksen tai sisäseinien maalaaminen, sekä kaikenlaisten muiden isojen/laajojen projektien toteuttaminen sujuu sukkelasti, kun sinulla on käytössäsi helposti avattava ja suljettava, iso(ja) maalipullo(ja)!

Käy tämän linkin kautta katsomassa mistä 16 sävystä noita 2 litran pulloja tulee tarjolle, ja palaa sitten takaisin täyttämään alla oleva lomake. Kerro mielipiteesi siitä, mitä sävyä/sävyjä toivot tilattavan PuuhaTarhan Putiikille “ensimmäisessä aallossa”, alkukesällä 2022. Mitenkäs muuten se PuuhaMari voisikaan tietää, mitä asiakkaat haluavat… ?‍♀️

    Vastaa