Verkkokaupan
toimituskulut lyhyesti:

Toimitus postipakettina 7,90 €.
Toimitus Matkahuollon pakettina 7,90 €.
Kotiinkuljetus (max 15 km) 7,90 €.
Yli 100 € tilauksille ilmaiset toimitukset!
Nouto PuuhaTarhan Putiikilta Porissa 0 €.
Palautukset 0 €.

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tätä verkkokauppaa ylläpitää, ja sen tuotteita myy porilaisen puolipöhkön pikkupitäjän t:mi PuuhaMarin Putiikki, jonka Y-tunnus on 1605692-2. Myymme tuotteita sekä erilaisille yhdistyksille ja yrityksille, että täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä.

Pyydämme yhdistyksiä ja yrityksiä huomioimaan, että PuuhaMarin Putiikki ei tällä hetkellä ole alv-velvollinen.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteessa www.puuhamari.fi, ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut, sekä kotiinkuljetustapauksissa toimituksen ovellesi asti. Pääsääntöisesti tilaukset pakataan 1-2 arkipäivän aikana tilauksen saapumisesta, ja toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen (tai kotiinkuljetusvaihtoehdossa kotiin) samana iltana. Toimituskulu on näissä kolmessa vaihtoehdossa sama; 7,90 €.

Postipaketti 7,90 €
Matkahuoltopaketti 7,90 €
Kotiinkuljetus (max 15 km Porista) 7,90 €


HUOM! Muista, että Postin säilytysaika paketeissa on vain 7 vuorokautta!
Yli 100 € tilauksissa PuuhaMarin Putiikki maksaa lähetys- tai kotiinkuljetuskulut puolestasi
!

Verkkokauppatilaus on mahdollista myös noutaa PuuhaMarin Putiikilta, joka sijaitsee Porin matkakeskuksen ja SAMK:in lähellä, osoitteessa Rautatienpuistokatu 12 A. (Huomaa aukioloaikamme: MA, KE, PE klo 12-18) Valitse siinä tapauksessa verkkokaupan kassalla toimitustavaksi “Nouto.” Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Jollet jostain syystä pääse noutamaan tilaustasi normaalien aukioloaikojemme aikana (tai esim. haluat hoitaa noudon kontaktittomasti), soita/lähetä viesti Marille numeroon 050-541 6919, niin sovitaan sinulle sopivasta järjestelystä!

Nouto PuuhaMarin Putiikilta Porissa 0 €

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

MAKSUTAVAT

PuuhaMarin Putiikin verkkokauppa käyttää suomalaisen Paytrail Oyj:n maksupalveluja, jotta sinulle olisi tarjolla markkinoiden laajin, sujuva ja turvallinen maksutapojen valikoima. Silloin voit valita sinulle sopivimman maksutavan kymmenen suomalaisen verkkopankin, kolmen eri luottokortin, kolmen eri mobiilimaksutavan ja jopa kolmen eri lasku- ja osamaksupalvelun valikoimasta! (Tutustu huolellisesti palveluntarjoajan laskutusehtoihin)

VerkkopankitLuottokorttimaksutMobiilimaksutLasku- ja osamaksupalvelut
OP,
Nordea,
Danske Bank,
Aktia,
Handelsbanken,
Oma Säästöpankki,
POP Pankki,
S-Pankki,
Säästöpankki,
Ålandsbanken
Visa, Mastercard, American ExpressMobilePay,
Pivo,
Siirto, Apple Pay
Walley, OP Lasku ja Jousto

Lisätietoa maksutavoista voit lukea Paytrail-maksunvälityspalvelun omilta verkkosivuilta tästä linkistä.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle verkko-ostoksestasi sähköpostitse heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

TOIMITUSAIKA

Lähetämme/tuomme tilauksesi kotiin (max 15 km Porista) pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme PuuhaMarin Putiikin verkkokaupan etusivulla, sekä sosiaalisessa mediassa Facebook- ja Instagram-tileillämme.

VAIHTO JA PALAUTUS

Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti kaikilla PuuhaMarin Putiikin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Tuotteen palautus meille on aina maksuton. Tuotteen on tuolloin kuitenkin oltava avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan ilman vaurioita tai merkintöjä. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, veloitamme uuden tuotteen lähettämisestä normaalit toimituskulut. Huomaathan, että noutopisteestäsi paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme Postin/Matkahuollon laskuttamat palautuskulut.

Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle vastauksessa ohjeet palautustasi varten. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita asiasta osoitteeseen [email protected] tai soita/lähetä viesti Marille numeroon 050-541 6919. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu PuuhaMarin Putiikille, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta Postin/Matkahuollon veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

YHTEYSTIEDOT

PuuhaMarin Putiikki
Y-tunnus: 1605692-2

Käyntiosoite: Rautatienpuistokatu 12 A
Avoinna: MA, KE, PE 12-18
Puh: 050-541 6919/Mari
E-mail: [email protected]

MUUTA

PuuhaMarin monia eri (toiminta-) elämänmuotoja:

Pitkälti FUSION™ mineraalimaaleihin ja tuotteisiin keskittyvän PuuhaMarin Putiikin löydät verkkokaupan lisäksi myös Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä. Marin puutarha-aiheisen blogin kirjoittamisen alkuaikoina filmattuja (n. 30 min pitkiä) ohjelmia nimeltä TiistaiTallenne puolestaan löydät YouTubesta.

Tervetuloa mukaan PuuhaMarin nautinnollisen hitaaseen elämäntahtiin, jossa “Mikkä ei ol’ pakko!”

Porissa 14.12.2022
Mari Linnainsaari