Tervetuloa PuuhaMarin Putiikkiin!

Verkkokauppa on tällä hetkellä totaalisessa kaaoksessa, sillä yleisilmettä vaihdetaan parast'aikaa. Pahoittelemme rakennusajan sekasortoa! PELI EI KUITENKAAN OLE MENETETTY: klikkaa yllä olevaa vihreää painiketta "Tästä kauppaan", niin löydät kaikki myynnissä olevat tuotteet! Toinen vaihtoehtosi on soittaa/ laittaa viesti suoraan PuuhaMarille (nroon 050-541 6919), ja pyytää häntä lähettämään tarvitsemasi tuotteet! Kusti polkee kyllä, ja paketit suihkivat ympäri Suomenmaan!

Puuhakesä20

Juuri nyt juhlimme PuuhaMarin ja miehensä 20-vuotishääpäivää, joka on 7.7.2022! Yllä näkyvällä koodilla (Puuhakesä20) saat tuohon - ja vain tuohon - päivään saakka KAIKKI tuotteet täältä verkkokaupastamme 20 %:n alennuksella. Käytä hyväksesi, ja hei: KERRO KAVERILLEKIN!

Miten hyödyt ostaessasi PuuhaMarilta?

Aina rehellisen, avoimen ja asiakkaan etuja ajavan ostotapahtuman kokemisen lisäksi: uskosi omiin kykyihisi kodin kalusteiden ja koristeiden - jopa seinien ja lattioiden - uudistajana kasvaa nopeasti, sillä "Personal Paint-trainerisi" PuuhaMari on tavoitettavissasi arkisin numerossa 050-541 6919. Iloisen ystävälliset puhelin-/ videokeskustelut hänen kanssaan, sekä saamasi apu ja neuvot kannustavat sinua vähitellen rohkeampaan itseilmaisuun & todella laittamaan oman leimasi kodin kaikkiin pintoihin!

PuuhaMarin Putiikilla
olisit jo maalissa!

FUSION™ MINERAALI- MAALIT:

Ympäristö- ystävällisiä

Myrkytön ja lähes tuoksuton maali ei sisällä lyijyä, eikä ihmisille ja eläimille vaarallisia VOC-aineita.

Sisältävät viimeistelyaineen

Helppokäyttöinen FUSION™ maali sopii sekä ammattilaiselle, että aloittelijalle. Et tarvitse erillistä pohjamaalia etkä viimeistelyainetta, sillä ne ovat jo valmistuskaavassa mukana.

Sisä- ja ulkokäyttöön

Kanadalaisvalmisteinen maali on kestää myös Suomen ilmastssa erittäin hyvin. Voit siis maalata FUSION™ maaleilla myös ulkokalusteita ja -ovia.

😎 Yksi kpl pinnasänkyä maalattu [FUSION mineraalimaalilla]. Suosittelen ehdottomasti. 👍 Mukava maalata ja kestävän tuntuinen kaunis pinta.

Susanna Rautio

Erinomainen palvelu.

Minna Virtanen

Todella asiantuntevaa neuvoa ja vinkkiä tarjolla. Ja toimitukset ovat aivan erityisnopeita aina. Lisäplussat vielä puodin rempseälle ja sydämelliselle pitäjälle!

Susanna Vehkajärvi

Puhelinsoitossa Putiikille huokui asiantuntemusta, ammattitaitoa, ystävällisyyttä ja iloisuutta. Kiinnostuminen asiastani ja maalin värin valinnasta vanhalle kaapilleni ja sen ympärille kehittyneestä keskustelusta tekivät soitosta ikimuistoisen. Paketti tuli nopsasti. Tuskin jäi viimeiseksi yhteydenotoksi PuuhaTarhan [PuuhaMarin] Putiikkiin 😊 Suosittelen ❤

Satu Väärä

Erinomainen asiakaspalvelu. Sain hyvät opastukset ja vinkit maalaukseen. Hyvät parkkitilat ihan liikkeen edessä. 😊

Anniina Aitakangas

Ihana pieni putiikki, poikkean toistekin ohikulkumatkalla. Aurinkoista kesää ☀️

Kirsti Utti

Inspiroiva ja asiantunteva putiikinpitäjä. Covid-aikana en ole vieraillut itse PuuhaTarhan putiikissa, mutta tilaamani tuotteet ovat tulleet vaivattomasti postissa.

U-B Ekqvist

Tähtiä 5/5

Riikka Fridfelt

Asiantunteva ja ihana palvelu. Autolle löytyy läheltä hyvin parkkipaikka.

Kati Korpela

Kiva, kodikas Putiikki!

Tuula Wallenius-Väre