Paketin uudelleenpostitus

7,90 

Kävikö niin, että syystä tai toisesta et hakenutkaan tilaamaasi pakettia ajoissa Postista/Matkahuollosta, ja se palautui takaisin PuuhaMarille?

Ei hätää: valitse tämä 7,90 euron arvoinen “tuote” ainoaksi ostokseksi ostoskoriisi. Se kattaa kulut, jotka Posti/Matkahuolto on veloittanut Marilta pakettisi palautuskuljetuksesta.

Kassalla siihen lisätään automaattinen postikulu, joka puolestaan kattaa pakettisi uudelleenlähetyksen sinulle.

HUOM! Jos haluat samassa yhteydessä tilata lisätuotteita (saattaa olla kannattavaa), niin ole yhteydessä PuuhaMariin nrossa 050-541 6919. Ehkä saan yhdistettyä palautuneen paketin sisällön ja haluamasi lisätuotteet. 🙂

Ilmainen postitus yli 100 € tilauksille!

  • Check Mark Runsaasti eri maksutapoja
  • Check Mark Huolellinen pakkaus
  • Check Mark Nopea toimitus

Kuvaus

Huomaathan, että noutamatta jätetty paketti ei ole sama asia, kuin asiakaspalautus! Se kyllä palautuu takaisin Putiikille, mutta paketin tänne tuomisesta Posti ja Matkahuolto veloittavat yhtä paljon, kuin toimituskulut sinulle olivat aikanaan. Ja molempien kulujen lopullinen maksajahan olet sinä.

 

Jos tilanne onkin sellainen, että kadut tekemääsi kauppaa, ja haluat palauttaa jonkin tuotteen (14 vrk:n sisällä siitä, kun olet hakenut paketin Postista/Matkahuollosta), niin käy katsomassa ohjeet siihen toimitus- ja palautusehtojemme sivulta tästä linkistä.