VIHDOINKIN. HUOLETONTA TAPETOINTIA.

1) JÄRKEVÄSTI PALOINA – EI RULLINA
Kuka tahansa asentaa ne helposti. Myydään paloina – ei rullina. Kaikki kuviot on suunniteltu osumaan tarkalleen seuraavan palan kuvioon, jolloin kokonaisuus jatkuu saumattomasti. Ei enää kohdistamisen arvailua tai turhautumista. Jopa lapsesi osaa käyttää näitä!

2) HELPPO ASENTAA & POISTAA
Jokaisen PastedPaper® tapettipalan taustapuoli on valmiiksi esiliisteröity. Tarvitset vain vähän vettä ja talouspaperia, ja uusi korostusseinäsi on valmis alle tunnissa. Entä sitten kun haluat vaihtaa tapettia? Ei hätää! Saat tapetin kuorittua helposti, ilman työlästä lastan kanssa raaputtelua. Vaihto uuteen kuosiin sujuu kuin leikki!
(Katso tarkemmat tekniikkavinkit verkkokauppamme blogista.)

3) VASTUULLISESTI VALMISTETTU, EI VINYYLIÄ
PastedPaper® palatapetit ovat myrkyttömiä, vastuullisesti valmistettuja tapetteja. Niissä ei ole ollenkaan myrkyllistä vinyyliä, eikä tahmeita kiinnitysaineita. Voit hyvällä omallatunnolla käyttää niitä missä tahansa – jopa vauvan ensimmäisessä huoneessa.

4) MONIPUOLINEN & MUKAUTUVA
Onko kotisi tyyli maalaisromanttinen tai moderni? Perinteinen tai Boho? Mikä hyvänsä tyyli mieleesi onkaan, voit olla varma siitä, että monipuoliset PastedPaper® -kuosit sopeutuvat kotiisi. Ne on luotu, tarkastettu ja valittu huolellisesti, jotta ne olisivat aina ajattomia, elegantteja, raikkaita ja sopeutuvia. Historialliset kuviot, jotka näet tapeteissa, ovat henkeäsalpaavan upeita missä tahansa kodissa.

Näytetään kaikki 12 tulosta