Näin näppärästi asennat PastedPaper® palatapetit

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi seinä- tai muun pinnan johon haluat tapettia asentaa, tulee luonnollisesti olla puhdas ja sileä. Nämä “työkalut” tarvitset:

Veistä/saksia ja viivotinta tarvitset vain, jos kohdettasi varten joudut pienentämään tapettipaloja, tai leikkaamaan niihin esimerkiksi kulmia tms.

Tällä hetkellä verkkokaupassamme olevien palatapettien valikoimaa pääset katsomaan tästä linkistä.

Ja sitten hommiin: 1) Kiinnitysaineen aktivointi

Upota tapettipala esimerkiksi isolle tarjottimelle, vuokaan tai altaaseen kaatamaasi veteen 1-2 sekunnin ajaksi. Näin tekemällä tapetin taustapuolella oleva kiinnitysaine aktivoituu.

2) Vettyminen

Taita tapettipala hetkeksi vettymään painamalla liimapinnat kevyesti vastakkain. Älä paina taitoskohtaan terävää jälkeä.

3) Asennus

Avaa tapettipala taitokselta, ja aseta se niin että kiinnitysaine tulee seinää vasten. Kohdista kuviot.

4) Pyyhi pois ylimääräinen vesi

Kun olet kohdistanut palan oikeaan paikkaan, silitä se tasaiseksi talouspaperilla tai hieman kostealla sienellä, alas- ja ulospäin suuntautuvilla pyyhkäisyillä. Mahdolliset pienet ilmakuplat tasoittuvat kyllä itsestään kun pinta kuivuu.

5) Pientä säätöä

Senkin jälkeen kun olet asentanut tapettipalan paikalleen seinään, voit tarvittaessa vielä hellästi liikuttaa ja tarkentaa palan kohdistusta, ennen kuin kiinnitysaine alkaa kuivua (5-10 min kuluttua). Kun kaikki palat ovat paikoillaan, olet valmis ja voit istahtaa ihailemaan kättesi jälkeä!

PuuhaTarhan Putiikin verkkokaupasta voit hankkia palatapettia joko yksittäisinä paloina (huomaa, että erilaisissa kuvioissa myös yksittäiset tapettipalat ovat hieman eri kokoisia!), tai 8 kappaleen pakettina. Käy katsomassa ne tästä linkistä.

Otamme vastaan myös 50 kappaletta sisältävien pakettien erikoistilauksia, sekä PastedPaper® – valmistajan muiden tapettikuosien tilauksia. Toimitusaika n. 10-14 pvää. Ota yhteyttä: 050-541 6919/Mari.

6) Sitten joskus aikanaan: palatapetin poisto

Kun sitten joskus haluat tapetoida seinäsi uudestaan, aloita vanhan palatapetin poisto yläkulmasta, ja kuori pala vähitellen irti seinästä. Tarvittaessa voit kostuttaa yläkulmaa kostealla sienellä, jotta pääset alkuun.

PuuhaTarhan Putiikin palatapettivalikkoon tästä.

www.pastedpaper.com

Vastaa